Vi tilbyder alt inden for transport af følgende produkter:

  • Fødevarer som palle/stykgods også køl og frost
  • Medicin som palle/stykgods også køl og frost
  • Alm. Palle/stykgods også medbringertruck

Vores speciale er temperaturreguleret transporter for kunder som stiller store krav til håndtering af deres gods. Vi bruger alt inden for den sidste nye teknologi, som sikre en hurtigt og effektiv transport til tiden, og til en konkurrencemæssigt rigtig pris. Alle vores transporter er GPS overvåget, og på vores køle og frost transporter tilbyder vi dokumentation i form af udskrift af rapporter fra kalibreret temperatur loggere under hele transportforløbet. Hos os er tingen i orden både når det gælder overholdelse af lovgivning samt respekt for det enkelte individ og vores fælles omgivelser.

Vi gør alt for at vores medarbejdere er nøje udvalgte og uddannet korrekt, så vores kunder bliver repræsenteret på en professionel måde, overfor deres kunder. Vi gør en stor forskel når det handler om at transporterer klimavenligt korrekt. Et rent miljø er vigtig for os alle, og med en altid opdateret vognpark som lever op til de sidste nye og skrappeste krav til miljøhensyn, er vi sammen med korrekt uddannelse, nyeste teknologi, samt fornuftig omtanke, trendsættere inden for vores branche.

Vi vil ved at, stille større krav til os selv, end vores omverden gør det, udvikle en sund og bæredygtig forretning, hvor vores kunder og ansatte føler sig godt behandlet i en god atmosfære, og sammen med udvalgte leverandører skabe bro til fælles fordele.
TransportDanmark | CVR: 34628564  | Tlf.: +4540646150